2009.06.14.

Ez a falfestmény egy szórakozóhely exkluzív szobájába készült. A megrendelő kérése az volt, hogy az épület adottságai miatt sajnos, rendkívül nyomott arányú szoba terét vizuálisan növeljük meg.

2009.05.31.

Ez a falfestmény egy újabb kihívás volt számunkra, mivel nem függőleges felületre, hanem egy tetőtéri szoba 45 fokos ferde falára készült, valamint ez volt az első manga stílusú falfestményünk.

2009.05.09.

Ez a falfestmény, egy már korábban elkészült képünk mintájára készült. A megrendelő kérésére a korábban elkészült falfestés kompozícióját megtartva, de a háttér hegyeit és az előtér növényeit inkább mediterán jellegűre készítettük el.

2009.04.12.

Ez a kép az első klasszikus csendélet jellegű falfestményünk. Mérete nem túl nagy, így itt sokkal vékonyabb ecsetekkel dolgoztunk, mint általában, ezért kissé más technikát igényelt a festmény, mint megszoktuk.

2008.12.21.

Nehéz lenne igazán jó címet adni egy ilyen különleges képnek. Bár meglepő, és furcsának tűnhet, ez a fajta kaotikus áramlás az, amit nap mint nap láthatunk, keverjünk meg akár egy csésze italt, nézzük meg az eget, a felszálló füstöt, nézzünk távcsőbe vagy akár, mint ahogy az a kép készítése közben is zajlott, keverjünk össze különböző színű festékeket.

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK
KORÁBBI BEJEGYZÉSEK