2009.07.11.

Ez a falfestmény egy kishölgy szobájába készült. A gyerekszoba alapszíneihez kitűnően passzolt a Hello Kitty mesefigura választása. Az interneten gyűjtöttünk képeket a figuráról, majd a megrendelővel közösen választottuk ki a legtetszetősebb kompozíciót.

2009.06.29.

Ez a falfestmény kimondottan marketing célra készült. A Cola-Car autókereskedés tulajdonosa fontosnak tartja, hogy az értékesítésre szánt autókról igényes fotókat készíthessen, ezért a kereskedés udvarán felállíttatott egy falat, hogy az előtt készíthesse a járművek fotóit.

2009.06.14.

Ez a falfestmény egy szórakozóhely exkluzív szobájába készült. A megrendelő kérése az volt, hogy az épület adottságai miatt sajnos, rendkívül nyomott arányú szoba terét vizuálisan növeljük meg.

2009.05.31.

Ez a falfestmény egy újabb kihívás volt számunkra, mivel nem függőleges felületre, hanem egy tetőtéri szoba 45 fokos ferde falára készült, valamint ez volt az első manga stílusú falfestményünk.

2009.05.09.

Ez a falfestmény, egy már korábban elkészült képünk mintájára készült. A megrendelő kérésére a korábban elkészült falfestés kompozícióját megtartva, de a háttér hegyeit és az előtér növényeit inkább mediterán jellegűre készítettük el.

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK
KORÁBBI BEJEGYZÉSEK