2010.02.28.

Ez a kép egy budapesti tizenéves srác szobájába készült. Eredetileg egy olyan falfestmény ötletével kerestek meg minket, mely egy divatos tetovált sárkány motívumot ábrázol.

2010.02.27.

Ez a kép egy budapesti tizenéves srác szobájába készült.  A falfestményhez kiválasztott kínai írásjeleket megkaptuk e-mailben, ezeket számítógépes grafikai program segítségével feldolgoztuk, hogy a megfelelő méretben ki tudjuk nyomtatni. A nyomtatott anyagot kivágtuk így elkészült a sablon.

2009.11.14.

Ez a megbízás Borsod-Abaúj-Zemplén megyében készült, ahol eddig még nem készítettünk falfestményt. A szikszói Bethánia Szeretetotthon 2009-ben 10 éves, és ennek tiszteletére készíttették velünk az életfát.

2009.11.01.

Azzal keresett meg minket egy nagyon kedves ismerősünk, hogy szeretne unokája szobájába egy falfestményt. Eredetileg egy tündéres kép volt az elképzelés, a kislány előző kedvence, majd miután megtudta, hogy az új kedvenc Hannah Montana, módosítottuk a megrendelést.

2009.08.29.

Egy kedves anyuka elképzelése az volt, hogy mindegyik gyermekének egy kisebb méretű falfestményt készített a szobájuk falára. A gyerekek konkrét elképzeléssel rendelkeztek, hogy mit is szeretnének.

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK
KORÁBBI BEJEGYZÉSEK