Női sziluett - szépségszalon
2012.01.08.

Az IndaHome Designtól keresett meg minket Gyutai Szilvia és Hangyás Helga akik Budapesten a VitaHelp Vitál Központ belsőépítészeti munkáit tervezték.

A kozmetikai helyiségbe egy női sziluettes, indákkal, virágmotívumokkal körberajzolt falfestményt képzeltek el. Előzetes egyeztetés alapján készítettünk egy látványtervet, amit a visszajelzések alapján tovább finomítottunk. A falfestmény kivitelezéséhez sablont készítettünk.

A helyszínen a megrendelők segítségével pozicionáltuk a sablont, hogy a dekorációs falfestés a kívánt helyre kerüljön. A sablon körberajzolása után, rétegenként egyeztettük a színeket. A készítés során derült ki, hogy a kiválasztott barna és zöld színek túlságosan egybeolvadnak a női hajban, ezért egy élénkebb zölddel “melíroztuk” a hajat. Mivel az új szín a hajnál nagyon bevált így az indákba is vékony vonalakat festettünk, hogy kiemeljük az indák vonalvezetését. A helyszínen jött ötlet alapján a berendezéshez használt ülőpárnákhoz igazított bordós-lilás színnel festettük meg a lány hajában lévő virágok belsejét.