Cola-Car - autókereskedés reklámfelület
2009.06.29.

Ez a falfestmény kimondottan marketing célra készült. A Cola-Car autókereskedés tulajdonosa fontosnak tartja, hogy az értékesítésre szánt autókról igényes fotókat készíthessen, ezért a kereskedés udvarán felállíttatott egy falat, hogy az előtt készíthesse a járművek fotóit.

Mivel azt szerette volna, hogy minden egyes elkészült fotón megjelenjen a kereskedés logója és honlapcíme, ezért felkérést minket, hogy fessük fel ezeket az arculati elemeket a falára.

 

A helyszíni felmérés során méretet vettünk a falról, ez alapján megterveztük a dekorációt, majd a pontos méretek ismeretében elkészítettük a logó és a felirat sablonjait. Kiemelkedően fontos, hogy a logók és a betűk precízen legyenek felfestve a falra, ezért pontosan méretezett műszaki rajzot készítettünk a tervről. A kivitelezés során nagyon vékony ecsetet használtunk, hogy teljes egészében követni lehessen a sablon vonalát.


A felirat magasságát a falon, úgy állítottuk be, hogy egy kijelölt helyről fotózva, egy átlagos magasságú autóról úgy lehessen igényes képet fotózni, hogy a falfestmény is érvényesüljön.