2010.10.16.

Konkrét elképzeléssel kerestek meg minket a Colliers International cégtől, hogy a varsói irodájukban található falfestmény másolatát készítsük el a közlekedési folyosójuk gipszkarton falára.

2010.10.10.

Pomázon a főutcán található Hámori Sport Sí- és Kerékpárbolt tulajdonosa keresett meg minket azzal a kéréssel, hogy egy olyan falfestményt készítsünk ami ismertebbé teheti az üzletét.

2010.10.02.

Azzal a szomorú történettel keresett meg minket a megbízónk, hogy a nyaralójából ellopták az egyik kedvenc szobrát. Az interneten böngészve talált rá az oldalunkra, és az az ötlete támadt, ha már a szobrot pótolni nem tudja, de egy fénykép alapján elkészített falfestmény megszüntethetné hiányérzetét.

2010.06.19.

Budapesten a Ventiv Group cég kért fel minket, hogy készítsünk egy falfestést az új irodájuk előterébe. A megrendelő kérése az volt, hogy az előtér hátsó falát fessünk egyszínű sárgára, és a recepció mögötti gipszkartonra kerüljön fel a látványterven megadott ábra. Megkaptuk a cég arculatának a színkódjait, ami alapján kikevertettük a színeket.

2010.04.25.

Szentendrén a Norbi Update Cafe Étterem teraszának falazott kerítésére készítettünk címfestést. A megrendelő kérése az volt, hogy a már meglévő homlokzaton lévő két update felirat alá fessük fel az étterem illetve a restaurant feliratokat.

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK
KORÁBBI BEJEGYZÉSEK