2009.11.14.

Ez a megbízás Borsod-Abaúj-Zemplén megyében készült, ahol eddig még nem készítettünk falfestményt. A szikszói Bethánia Szeretetotthon 2009-ben 10 éves, és ennek tiszteletére készíttették velünk az életfát.

2009.11.01.

Azzal keresett meg minket egy nagyon kedves ismerősünk, hogy szeretne unokája szobájába egy falfestményt. Eredetileg egy tündéres kép volt az elképzelés, a kislány előző kedvence, majd miután megtudta, hogy az új kedvenc Hannah Montana, módosítottuk a megrendelést.

2009.08.29.

Egy kedves anyuka elképzelése az volt, hogy mindegyik gyermekének egy kisebb méretű falfestményt készített a szobájuk falára. A gyerekek konkrét elképzeléssel rendelkeztek, hogy mit is szeretnének.

2009.07.11.

Ez a falfestmény egy kishölgy szobájába készült. A gyerekszoba alapszíneihez kitűnően passzolt a Hello Kitty mesefigura választása. Az interneten gyűjtöttünk képeket a figuráról, majd a megrendelővel közösen választottuk ki a legtetszetősebb kompozíciót.

2009.06.29.

Ez a falfestmény kimondottan marketing célra készült. A Cola-Car autókereskedés tulajdonosa fontosnak tartja, hogy az értékesítésre szánt autókról igényes fotókat készíthessen, ezért a kereskedés udvarán felállíttatott egy falat, hogy az előtt készíthesse a járművek fotóit.

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK
KORÁBBI BEJEGYZÉSEK