2012.12.15.

Egy lelkes apuka keresett meg minket Budapestről, hogy a frissen festett gyermekszobát tegyük barátságosabbá ikerlányainak. Az elképzelése az volt, hogy az ikreit tündérnek fessük meg úgy, hogy kedvenc mesefigurájuk és takarójuk is rajta legyen a falfestményen.

2012.11.04.

Minden évben jótékonykodunk valahol, így idén a budapesti állatkertet választottuk. Az Alapítvány a Budapesti Állatkertért kuratóriumának elnökével leültünk tárgyalni - pontosabban sétálva ötleteltünk az állatkertben - az itt gyűjtött élmények hatására készítettünk egy látványtervet. A falfestményt a tárgyaló falára készítettük el.

2012.10.27.

A megrendelőnk épülő edzőtermének az Atlasz Fitnesz Club nevet adta. Innen jött az ötlet, hogy az Atlaszt a görög mitológiai hőst festeti fel aki bűntetésképpen az égboltot tartja.

2012.10.21.

Ez az első Bécsből való megkeresésünk aminek nagyon örültünk. A Donau Zentrum plázából kerestek meg minket, hogy a mellékhelyiségek falát és folyosók dekorációját fessük meg.

2012.08.19.

Miután elkészültünk a bowlingpálya belső falával, azzal bíztak meg minket, hogy a homlokzatra is készítsünk egy falfestményt, ami már messziről felkeltheti Tatabánya felől érkezők figyelmét.

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK
KORÁBBI BEJEGYZÉSEK