2009.05.09.

Ez a falfestmény, egy már korábban elkészült képünk mintájára készült. A megrendelő kérésére a korábban elkészült falfestés kompozícióját megtartva, de a háttér hegyeit és az előtér növényeit inkább mediterán jellegűre készítettük el.

2009.04.12.

Ez a kép az első klasszikus csendélet jellegű falfestményünk. Mérete nem túl nagy, így itt sokkal vékonyabb ecsetekkel dolgoztunk, mint általában, ezért kissé más technikát igényelt a festmény, mint megszoktuk.

2008.12.21.

Nehéz lenne igazán jó címet adni egy ilyen különleges képnek. Bár meglepő, és furcsának tűnhet, ez a fajta kaotikus áramlás az, amit nap mint nap láthatunk, keverjünk meg akár egy csésze italt, nézzük meg az eget, a felszálló füstöt, nézzünk távcsőbe vagy akár, mint ahogy az a kép készítése közben is zajlott, keverjünk össze különböző színű festékeket.

2008.12.01.

Ez a megrendelés négy különálló logóra szólt. Amire nagyon oda kellett figyelni, hogy a logokat pontosan szerkesszük ki. Ehhez a négyzetrácsos technikát alkalmaztuk. Ezt példaképpen a Ferrari logón mutatjuk be.

2008.10.31.

Egy tatabányai könyvelõiroda falára festettük a velencei lagúnák alapján falfestményünket.

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK
KORÁBBI BEJEGYZÉSEK