2009.08.29.

Egy kedves anyuka elképzelése az volt, hogy mindegyik gyermekének egy kisebb méretű falfestményt készített a szobájuk falára. A gyerekek konkrét elképzeléssel rendelkeztek, hogy mit is szeretnének.

2009.07.11.

Ez a falfestmény egy kishölgy szobájába készült. A gyerekszoba alapszíneihez kitűnően passzolt a Hello Kitty mesefigura választása. Az interneten gyűjtöttünk képeket a figuráról, majd a megrendelővel közösen választottuk ki a legtetszetősebb kompozíciót.

2009.06.29.

Ez a falfestmény kimondottan marketing célra készült. A Cola-Car autókereskedés tulajdonosa fontosnak tartja, hogy az értékesítésre szánt autókról igényes fotókat készíthessen, ezért a kereskedés udvarán felállíttatott egy falat, hogy az előtt készíthesse a járművek fotóit.

2009.06.14.

Ez a falfestmény egy szórakozóhely exkluzív szobájába készült. A megrendelő kérése az volt, hogy az épület adottságai miatt sajnos, rendkívül nyomott arányú szoba terét vizuálisan növeljük meg.

2009.05.31.

Ez a falfestmény egy újabb kihívás volt számunkra, mivel nem függőleges felületre, hanem egy tetőtéri szoba 45 fokos ferde falára készült, valamint ez volt az első manga stílusú falfestményünk.

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK
KORÁBBI BEJEGYZÉSEK