2018.08.05.

23 m²

Nyergesújfalu, fürdőszoba

A megrendelő kérése az volt, hogy 3D hatású falfestménnyel tegyük látványosabbá fürdőszobját.

2018.05.18.

Csikó gyermekszoba

Etyeken festettünk kiscsikót egy tüneményes kislány szobájába. A szülei szerették volna meglepni egy falfestménnyel, mire hazajön a nyaralásból. A festmény méreteinek megtervezésekor fontosnak tartottuk, hogy a gyermek ne féljen tőle, hanem egy kedves állatként tekintsen rá, aki mellé akár le is heveredhet a fűbe.

2018.04.19.

Petz’s burger-étterem - Szigetszentmiklós

Egy különleges hangulatú szép környezet megragadja vendégeid figyelmét, és nem csak visszatérnek hozzád, hanem másoknak is ajánlani fogják a helyet. Kőfaragó Anna látványterve alapján a megfelelő színkóddal kevertettük ki a színeket és festettünk fel egy szigetszentmiklósi étterem falára.

2018.04.19.

A kislányok kedvencei - gyermekszoba

Egy lelkes anyuka keresett meg minket Budapestről, hogy a frissen festett gyermekszobáit tegyük barátságosabbá lányainak. Az elképzelése az volt, hogy kicsik kedvenc állatai kerüljenek a falakra, így egy tigrist és egy zsiráfot festettünk a gyerkőcöknek. 

2018.04.16.

3 × 1 m és 1,5 × 1 m

A hajók szerelmese - gyerekszoba

Egy anyuka keresett meg minket Budapestről, hogy a kisfiának gyermekszobáját tegyük barátságosabbá. Nem volt kérdés, hogy mi kerüljön a falra, hiszen a fiú hatalmas rajongója a hajóknak. Különösen a Titanicot, Britannicot és Olimpicot szereti, ezért ezeket festettük meg neki. 

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK
KORÁBBI BEJEGYZÉSEK