2018.04.19.

Petz’s burger-étterem - Szigetszentmiklós

Egy különleges hangulatú szép környezet megragadja vendégeid figyelmét, és nem csak visszatérnek hozzád, hanem másoknak is ajánlani fogják a helyet. Kőfaragó Anna látványterve alapján a megfelelő színkóddal kevertettük ki a színeket és festettünk fel egy szigetszentmiklósi étterem falára.

2018.04.19.

A kislányok kedvencei - gyermekszoba

Egy lelkes anyuka keresett meg minket Budapestről, hogy a frissen festett gyermekszobáit tegyük barátságosabbá lányainak. Az elképzelése az volt, hogy kicsik kedvenc állatai kerüljenek a falakra, így egy tigrist és egy zsiráfot festettünk a gyerkőcöknek. 

2018.04.16.

3 × 1 m és 1,5 × 1 m

A hajók szerelmese - gyerekszoba

Egy anyuka keresett meg minket Budapestről, hogy a kisfiának gyermekszobáját tegyük barátságosabbá. Nem volt kérdés, hogy mi kerüljön a falra, hiszen a fiú hatalmas rajongója a hajóknak. Különösen a Titanicot, Britannicot és Olimpicot szereti, ezért ezeket festettük meg neki. 

2018.02.24.

~ 3 × 1,5 m

Egy anyuka keresett meg minket, hogy a lánya szobáját dobjuk fel egy látványos falfestménnyel. A kiválasztott minta a cseresznyevirág lett, melyet rózsaszín alapra festettünk meg.

2017.12.11.

16,9 × 4,5 m; 76 m²

Mercedes-Benz Kecskemét

A három grácia :) Az utóbbi pár év egyik legnagyobb szabású projektjén volt szerencsénk dolgozni december első felében. A fénykép igazán vissza sem adja a kép méreteit, melyet megfesteni is igazi kihívás volt.

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK
KORÁBBI BEJEGYZÉSEK