Reklámfestés

Falfestmények vállalkozásod arculatának erősítéséhez, ismertté tételéhez, homlokzatokra, portálokra, irodákba, üzlethelyiségekbe...

logók, portrék, termékek, akciók, reklámok...

Egy reklám megjelenítésének kreatív módja a falfestmény. A kézzel festett felület egyedi hatású, a nyomtatott megoldásoknál különlegesebb, maradandóbb lesz. Már maga a megvalósítás folyamata kiemelt érdeklődést vált ki az arra járókból, akár külön eseménykén is meghirdethető. Akár homlokzaton, tűzfalon, egyéb kül-, és beltéri felületen jelenik festjük meg a képet, az minden helyen képes magára vonni a figyelmet.

Minden vállalkozásnak fontos, hogyan tudja megkülönböztetni magát a versenytársaitól, valamint hogy meglévő vagy leendő vevői ugyanígy meg tudják különböztetni a konkurenciától. Egy üzleti portál egyedivé tételére sokféle megoldás kínálkozik. Rengeteg dekorációs lehetőség, táblák, molinók, fóliák, különböző elektronikus berendezések sokasága áll rendelkezésre, de amennyiben megfelelő falfelülettel rendelkezik az épület egy kevésbé megszokott, éppen ezért nagyon jó megkülönböztető erővel bíró lehetőség a dekorációs falfestés.

Ha egy közeli versenytárs is készítene hasonlót, ő már csak második lesz, a követő, a másoló. Az elsőség is külön megkülönböztető erő.

A falfestmény nem utolsó sorban látványos dekoráció is, az utca dísze lehet, az arra járók fényképeket készítenek előtte, gyakran a közösségi hálón is megosztják, így reklámozva ingyen a festmény tulajdonosát.

A reklámfestést fénykép, rajz, kész terv alapján is elkészítjük, vagy kreatív stúdiónkban mi magunk is szívesen megtervezzük.