Falfestmény cégeknek

Ajánljuk falfestményeinket vállalkozásod arculatának erősítéséhez, ismertté tételéhez, homlokzatokra, portálokra, irodákba, üzlethelyiségekbe...

logók, feliratok, reklámok, figyelemfelkeltő ábrák...

Minden vállalkozásnak fontos, hogyan tudja megkülönböztetni magát a versenytársaitól, valamint hogy meglévő vagy leendő vevői ugyanígy meg tudják különböztetni a konkurenciától. Egy üzleti portál egyedivé tételére sokféle megoldás kínálkozik. Rengeteg dekorációs lehetőség, táblák, molinók, fóliák, különböző elektronikus berendezések sokasága áll rendelkezésre, de amennyiben megfelelő falfelülettel rendelkezik az épület egy kevésbé megszokott, éppen ezért nagyon jó megkülönböztető erővel bíró lehetőség a dekorációs falfestés.

Képzeld csak el, vajon megjegyzik-e a fent látható festékboltot a vásárlók. Ha festéket szeretnének venni, eszükbe jut-e, hova menjenek? Egy kép sokkal gyorsabban és egyértelműbben hat, mint az olvasott szöveg, sőt nyelvi akadályok sem léteznek.

Ha egy közeli versenytárs is készítene hasonlót, ő már csak második lesz, a követő, a másoló. Az elsőség is külön megkülönböztető erő.

A falfestmény nem utolsó sorban látványos dekoráció is, az utca dísze lehet, az arra járók fényképeket készítenek előtte, gyakran a közösségi hálón is megosztják, így reklámozva ingyen a festmény tulajdonosát.