Címfestés - Logófestés - Feliratfestés

Ajánljuk falfestményeinket vállalkozásod arculatának erősítéséhez, ismertté tételéhez, homlokzatokra, portálokra, irodákba, üzlethelyiségekbe...

logók, feliratok, reklámfeliratok, figyelemfelkeltő ábrák...

Minden vállalkozásnak fontos, hogyan tudja megkülönböztetni magát a versenytársaitól, valamint hogy meglévő vagy leendő vevői ugyanígy meg tudják különböztetni a konkurenciától. Egy üzleti portál egyedivé tételére sokféle megoldás kínálkozik. Rengeteg dekorációs lehetőség, táblák, molinók, fóliák, különböző elektronikus berendezések sokasága áll rendelkezésre, de amennyiben megfelelő falfelülettel rendelkezik az épület egy kevésbé megszokott, éppen ezért nagyon jó megkülönböztető erővel bíró lehetőség a dekorációs falfestés.

A falfestmény nem utolsó sorban látványos dekoráció is, az utca dísze lehet, az arra járók fényképeket készítenek előtte, gyakran a közösségi hálón is megosztják, így reklámozva ingyen a festmény tulajdonosát.

A feliratok, logók festését, tervrajz alapján is elkészítjük, vagy kreatív stúdiónkban mi magunk is szívesen megtervezzük.