2012.08.19.

Miután elkészültünk a bowlingpálya belső falával, azzal bíztak meg minket, hogy a homlokzatra is készítsünk egy falfestményt, ami már messziről felkeltheti Tatabánya felől érkezők figyelmét.

2012.08.19.

A Cool Ball sorozat folytatása képpen most a hangfogó fal dekorálására kértek fel minket. A téma adott volt, jól olvasható felirat, hatalmas golyó és bábukkal, hogy az arra haladók is jól láthassák.

2012.08.12.

Vértesszőlősre költözött a Cool Ball Bowling Club, és mivel egy falfestmény nehezen szállítható ismét megkerestek minket, hogy az új szórakozóhely falára is készüljön egy ütős falfestmény. A megrendelővel egyeztettük az elképzelését, ami alapján készítettünk két különböző hangulatú  látványtervet. A kiválasztott látványtervet tovább finomítottuk az új ötletek alapján.

2012.07.22.

Ez a falfestményünk Tatabányán készült a Mónika Női - Férfi Szabóság homlokzatára. A megrendelő elképzelése az volt, hogy egy olyan falfestményt készítsünk, ami felkelti a járókelők figyelmét, ugyanakkor illeszkedjen a bölcsőde környezetéhez.

2012.06.03.

Korábban már dolgoztunk már Agip benzinkúton, most egy újabb felkérést kaptunk. A megrendelő elképzelése az volt, hogy jól látható grafikai méretben egyértelműen felhívja az arra közlekedő figyelmét az autómosó szolgáltatására.

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK
KORÁBBI BEJEGYZÉSEK