2013.05.05.

Egy pécsi vegyesbolt tulajdonosa kerestett meg minket, hogy készítsünk nekik látványos falfestményt. A dekoráció tervezésénél fontos szempont volt elsősorban a járókelők valamint a bolt előtt elhaladó forgalom figyelemfelkeltése.

2012.12.20.

Egy igazán egyedi meglepetéssel szerette volna megajándékozni egy tatai högy férjét karácsony alkalmával.

2012.12.15.

Egy lelkes apuka keresett meg minket Budapestről, hogy a frissen festett gyermekszobát tegyük barátságosabbá ikerlányainak. Az elképzelése az volt, hogy az ikreit tündérnek fessük meg úgy, hogy kedvenc mesefigurájuk és takarójuk is rajta legyen a falfestményen.

2012.11.04.

Minden évben jótékonykodunk valahol, így idén a budapesti állatkertet választottuk. Az Alapítvány a Budapesti Állatkertért kuratóriumának elnökével leültünk tárgyalni - pontosabban sétálva ötleteltünk az állatkertben - az itt gyűjtött élmények hatására készítettünk egy látványtervet. A falfestményt a tárgyaló falára készítettük el.

2012.10.27.

A megrendelőnk épülő edzőtermének az Atlasz Fitnesz Club nevet adta. Innen jött az ötlet, hogy az Atlaszt a görög mitológiai hőst festeti fel aki bűntetésképpen az égboltot tartja.

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK
KORÁBBI BEJEGYZÉSEK