2009.04.12.

Ez a kép az első klasszikus csendélet jellegű falfestményünk. Mérete nem túl nagy, így itt sokkal vékonyabb ecsetekkel dolgoztunk, mint általában, ezért kissé más technikát igényelt a festmény, mint megszoktuk.

2008.12.21.

Nehéz lenne igazán jó címet adni egy ilyen különleges képnek. Bár meglepő, és furcsának tűnhet, ez a fajta kaotikus áramlás az, amit nap mint nap láthatunk, keverjünk meg akár egy csésze italt, nézzük meg az eget, a felszálló füstöt, nézzünk távcsőbe vagy akár, mint ahogy az a kép készítése közben is zajlott, keverjünk össze különböző színű festékeket.

2008.12.01.

Ez a megrendelés négy különálló logóra szólt. Amire nagyon oda kellett figyelni, hogy a logokat pontosan szerkesszük ki. Ehhez a négyzetrácsos technikát alkalmaztuk. Ezt példaképpen a Ferrari logón mutatjuk be.

2008.10.31.

Egy tatabányai könyvelõiroda falára festettük a velencei lagúnák alapján falfestményünket.

2008.10.15.

Ennél a képnél elõnyt jelentett, hogy már volt Colosseum megfestésére megrendelés valamint a kiválasztott felület egy részlete negyed körívet formázott. Ez utóbbit úgy használtuk ki, hogy a Colosseumot erre a felületre helyeztük így az egyszerû viszintes és függõleges vonalakkal megszerkesztve is érezhetõ volt a perspektíva.

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK
KORÁBBI BEJEGYZÉSEK