2010.06.19.

Budapesten a Ventiv Group cég kért fel minket, hogy készítsünk egy falfestést az új irodájuk előterébe. A megrendelő kérése az volt, hogy az előtér hátsó falát fessünk egyszínű sárgára, és a recepció mögötti gipszkartonra kerüljön fel a látványterven megadott ábra. Megkaptuk a cég arculatának a színkódjait, ami alapján kikevertettük a színeket.

2010.04.25.

Szentendrén a Norbi Update Cafe Étterem teraszának falazott kerítésére készítettünk címfestést. A megrendelő kérése az volt, hogy a már meglévő homlokzaton lévő két update felirat alá fessük fel az étterem illetve a restaurant feliratokat.

2010.04.10.

Egy konkrét látványtervvel kerestek meg minket Pomázról, fotorealisztikus dekorfestés igényével. A látványtervet Fintor Rita készítette, ez alapján festettük meg a festékbolt homlokzatát.

2010.02.28.

Ez a kép egy budapesti tizenéves srác szobájába készült. Eredetileg egy olyan falfestmény ötletével kerestek meg minket, mely egy divatos tetovált sárkány motívumot ábrázol.

2010.02.27.

Ez a kép egy budapesti tizenéves srác szobájába készült.  A falfestményhez kiválasztott kínai írásjeleket megkaptuk e-mailben, ezeket számítógépes grafikai program segítségével feldolgoztuk, hogy a megfelelő méretben ki tudjuk nyomtatni. A nyomtatott anyagot kivágtuk így elkészült a sablon.

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK
KORÁBBI BEJEGYZÉSEK